WeShareTalent

NL
ENG

Events

CONNECT|INSPIRE|GROW

De online en offline kennisdeling events bij WeShareTalent zijn interactief, informeel en hebben een open karakter. Dé kans om laagdrempelig professionals vanuit andere organisaties te leren kennen!

Online events bevatten meestal break-out rooms waarbij wordt verzocht dat de camera’s van de deelnemers aanstaan.

Latest Past Events

Masterclass Entrepreneurial Design Thinking

STUDIO.WHY

Benut je innovatiepotentieel met de Masterclass over Entrepreneurial Design Thinking. Leer het verschil tussen Design Thinking en Lean Startup, hoe je complexe uitdagingen oplost, de Dutch Design Delta methodiek en over succesvolle case studies. Doe nu mee en doe ervaring op om je probleemoplossende vaardigheden te verhogen.

Free

De hoogste tijd voor jouw tijd!

Wij zijn tijdmakers

Deze interactieve webinar zit vol interessante informatie over veerkracht en vitaliteit. Je maakt kennis met het verhaal van tijdmakers en ze laten zien op welke ideeën de aanpak is gebaseerd.

Free

Governance by Meaning – Netwerken voor toezichthouders

Governance by Meaning op locatie Joseph Haydnlaan 2A, Utrecht

Toezichtvisie: hoe ontwikkel je als Raad een visie op toezicht en bijpassend instrumentarium: het toezichtkader, de statuten en de governance code.

Free

MEMBERSHIPS

Wil jij dat jouw medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen en inspiratie en kennis op kunnen doen? Word als organisatie Premium Member van het WeShareTalent netwerk! Zo zijn al onze kennisdelings events onbeperkt toegankelijk voor jouw medewerkers en activeren wij het netwerk binnen de organisatie. 
Het netwerk is toegankelijk voor grote en kleine organisaties, van startups tot corporates. De investering voor jouw organisatie is afhankelijk van de grootte van je organisatie en dus het aantal deelnemers. Je kan zelfs meedoen als ZZP’er via een Personal Premium Membership! 

Ben je niet zeker of jouw organisatie al lid is? Stuur ons een bericht en we laten het je graag weten. Leuk om gelijk kennis te kunnen maken!

WIL JE MEEDOEN?

Wil je spreker worden op het WeShareTalent platform of heb je een idee hebben over een tof onderwerp voor een evenement? Laat het ons weten!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor maatwerkprogramma’s op persoonlijk en organisatie niveau? Ga dan naar onze programma’s pagina.

en_USEnglish (United States)